Personvern


Mobilwin.com (Nettstedet) har skapt denne personvernserklæringen for å demonstrere vår forpliktelse til ditt personvern og beskyttelse av informasjon. Ved å registrere deg for noen av våre tjenester aksepterer du vilkårene i disse betingelsene for personvern.
Mobilwin.com vil kun kontakte personer som ber om at vi gjør dette, eller i tilfelle at de har registrert seg for å motta en av våre tjenester. Mobilwin.com samler inn personlig informasjon fra sine brukere i løpet av elektronisk registrering. Vanligvis kan denne informasjonen omfatte: navn, e-postadresse, telefonnummer for registrering for å motta tjenesten vår. All denne informasjonen er gitt til oss av deg.

Hvordan bruker vi denne informasjonen?


Denne informasjonen blir kun brukt for å bevise tjenesten og for interne markedsføringformål. Mobilwin.com selger ikke, bytter ikke eller deler ikke din personlige informasjon. Din informasjon blir brukt til det formål å sende ut den informasjonen du har bedt om. Ved å melde deg på denne tjenesten, godtar du å motta periodiske nyheter, spesialtilbud, reklame eller andre tilbud fra oss og våre sponsorer. Alle slike tilbud fra tredjeparter blir sendt direkte fra oss. Vi vil aldri gi informasjon til en annonsør. Med aktivisering aksepterer du at ditt mobilnummer og e-post  kan brukes til å sende markedsføring tilbud.


Hva er informasjonskapsler og hvordan bruker vi dem?


Vi bruker informasjonskapsler for å håndtere påloggingen til medlemsdelen av dette nettområdet. Ved å vise hvordan og når gjestene våre bruker dette området kan informasjonen hjelpe oss til å fortsette å forbedre nettstedet vårt. Bruken av informasjonskapsler er en industristandard, og mange nettsteder bruker dem. Informasjonskapsler lagres på datamaskinen og ikke på dette området. Hvis du ikke ønsker å motta informasjonskapsler, eller ønsker å bli varslet om når de er plassert, kan du endre innstillingene dine på nettleseren din for å gjøre det, hvis leseren tillater dette.


Hvordan oppbevarer vi informasjonen din?


Din informasjon lagres på listeserveren som leverer Mobilwin.com informasjon via e-post og SMS.
Hvis du har mottatt uønsket, uoppfordret markedsføring eller informasjon via dette nettstedet kan du videresende en kopi av det tilbudet eller opplysninger med dine kommentarer til oss på e-post: support@mobilwin.com. Du kan endre din informasjon eller be om å fjernes til enhver tid fra vår tjeneste ved å sende oss en skriftlig oppsigelse på e-post direkte til: support@mobilwin.com